У Харкові пройшли найбільші змагання з триатлону
28 серпня 2017 15:43 Спорт
У Харкові пройшли найбільші змагання з триатлону Змагання з тріатлону «Iron Way» пройшли 27 серпня в Харкові, в Журавлівському гідропарку.

У них взяли участь 220 спортсменів і любителів з різних міст України. Вони подолали напівзалізну дистанцію - потрібно було пропливти 1,93 км, проїхати на велосипеді 90 км і пробігти 21,1 км.

За підсумками змагань, перше місце серед чоловіків виборов Антон Вітолін, друге - Антон Блохін, третє - Святослав Цвєтков. Серед жінок перемогу здобула Лілія Баранівська, срібну нагороду здобула Анастасія Гетьман, третє місце посіла Марія Великоцька.

Серед команд призові місця розподілилися наступним чином: 1-е - «Kharkiv Iron Team», 2-е - «Sapik Team», 3-е - «Capital Tri».

Зазначимо, що змагання високого рівня з триатлону стали для Харкова традиційними. Наприклад, 8 липня в Журавлівському гідропарку пройшов Відкритий турнір з триатлону «Kharkiv Man». Тоді в турнірі взяли участь 168 осіб з різних міст України. Їм потрібно було пропливти 750 м, проїхати 20 км на велосипеді і пробігти 5 км.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини