У Харкові пройдуть Тижні Німеччини
15 вересня 2015 14:56 Міжнародне співробітництво
У Харкові пройдуть Тижні Німеччини Проект «Тижні Німеччини в Харкові» пройде з 18 вересня до 10 жовтня.

Він включає в себе 32 різних заходи - від семінарів для мистецтвознавців і бізнесменів до показу документальних фільмів.

Почнуться Тижні Німеччини 18 вересня джазовим концертом німецької групи «Контраст-тріо», з 19 по 25 вересня проходитиме інтенсивний курс для мистецтвознавців, який вестимуть німецькі експерти.

Також в рамках проекту пройдуть семінари «Німецько-українські освітні програми», «Можливості вступу до вишів Німеччини», «Німеччина - територія можливостей для українського бізнесу», українсько-німецька медична конференція, виставка дитячого малюнка «Німецькі казки».
 
Крім того, в рамках Тижнів Німеччині відбудеться освітній проект «Ніч науки», який вже став в Харкові традиційним. У заході візьмуть участь 14 вищих навчальних закладів міста та Харківський планетарій ім. Ю. Гагаріна. Відкриття «Ночі науки» відбудеться 26 вересня в Харківському національному університеті ім. В. Каразіна (хол 2-го поверху, початок - о 16:00). Заходи «Ночі науки» в різних вишах бажаючі зможуть відвідати, скориставшись безкоштовними автобусами, які курсуватимуть від головного корпусу університету.

З докладною інформацією про «Тижні Німеччини в Харкові» можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини