У Харкові пройде виставка турецької продукції для легкої промисловості та дизайну
05 жовтня 2017 16:51 Міжнародне співробітництво
У Харкові пройде виставка турецької продукції для легкої промисловості та дизайну Харківська делегація відвідала турецькі міста-партнери Газіантеп і Бурсу для налагодження співпраці в галузі легкої промисловості та дизайну.

З 25 по 29 вересня делегація підприємців - членів Харківського кластера легкої промисловості та дизайну на чолі з представниками управління інвестиційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту відвідала турецькі міста-партнери Харкова.

Під час візиту представники делегації Харкова провели зустрічі з керівництвом турецьких міст, співробітниками торговельно-промислових палат та місцевими бізнесменами.

За результатами цих зустрічей були досягнуті взаємні домовленості з питань розвитку економічного співробітництва між Харковом і турецькими містами Бурсою та Газіантепом, розширення інформаційного поля в сфері зовнішньоекономічної діяльності, а також подальшого обміну бізнес-місіями.

Зокрема, було досягнуто домовленості про проведення в місті Харкові 18-19 листопада виставки турецької продукції, сировини, призначеної для сфери легкої промисловості та дизайну.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини