У Харкові пройде виставка автомобілів для змагань по бездоріжжю
07 листопада 2018 10:15 Спорт
У Харкові пройде виставка автомобілів для змагань по бездоріжжю Змагання з офф-роуд (бездоріжжя) і виставка автомобілів пройдуть 9-11 листопада в Харкові.

У заході візьмуть участь близько тисячі спортсменів з України та країн зарубіжжя.

9 листопада на пл. Свободи відбудеться відкриття змагань, парад і виставка техніки учасників. Початок - о 12:00.

10 листопада у у селищі Безлюдівка пройде трофі-гонка (дитяча та доросла гонки), а 11 листопада - гонка RFC (дитяча та доросла), а також нагородження учасників. Початок змагань - о 9:00.

Категорії учасників - автотуризм, рейд, хард, супер хард, ATV спорт, UTV спорт, ATV, UTV туризм, мото, дитячі категорії.

Всім бажаючим взяти участь у гонці потрібно звернутися за тел.: (066) 208-94-68.

Організатор заходу - квадроклуб «JUMA».

Довідка. Офф-роуд (англ. off-road - бездоріжжя) - вид активного відпочинку та спорту, що має на увазі подолання бездоріжжя на позашляховику. Екіпаж машини складається як мінімум з двох чоловік: пілота і штурмана. Штурман займається навігацією, визначає маршрут руху, керує діями пілота під час проходження бездоріжжя. Пілот веде машину і повинен володіти хорошими навичками позашляхового і екстремального водіння.

Офф-роуд заходи можна розділити на дві категорії: спорт і активний відпочинок. Це позашляхові експедиції, рейди, фестивалі, спортивні чемпіонати, трофі-рейди, ралі-рейди. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини