У Харкові пройде нічний форум дизайнерів
17 листопада 2017 16:05 Суспільство
У Харкові пройде нічний форум дизайнерів Перший в Україні хакатон для молодих дизайнерів «Дизайн вночі» з розробки міського логотипу пройде 24 листопада у Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця (пр. Науки, 9-а).

Хакатон - це вид командної роботи, коли за короткий період часу учасники повинні розробити реальні рішення певної проблеми. Мета - допомогти підвищити кваліфікацію молодим людям, які професійно займаються дизайном, і провести конкурс ідей логотипу для Управління у справах сім'ї та молоді. У програмі - майстер-клас від експертів Школи реклами і дизайну, робота в командах з розробки логотипу, презентація ідей та результатів роботи, визначення переможців та нагородження.

Щоб взяти участь у заході, потрібно попередньо зареєструватися тут, взяти з собою ноутбук, на якому встановлені програми Adobe Photoshop або Illustrator.

Час проведення - з 20:00 до 6:00. Початок реєстрації - о 19:30.

Організатори - Управління у справах сім'ї та молоді Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту, Молодіжна рада при Харківському міському голові, Школа реклами та дизайну.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини