У Харкові пройде Молодіжний форум
26 жовтня 2017 11:18 Суспільство
У Харкові пройде Молодіжний форум III Молодіжний форум «Харків - для молоді - молодь для Харкова» відбудеться 27-29 жовтня в Харкові.

Відкриється форум 27 жовтня концертною програмою за участю музичних та танцювальних колективів Харкова, світловим і лазерним шоу. Святкове відкриття пройде в КЗ «Україна» (вул. Сумська, 35).

Початок - о 18:00.

Як повідомили організатори, мета форуму - створити платформу взаємодії між молоддю та містом, спільна реалізація проектів, спрямованих на розвиток міста Харкова.

Так, у рамках форуму пройдуть круглі столи на теми: «Бізнес. IT. Працевлаштування», «Арт і культура», «Суспільство. Соціальні проекти. Молодіжна політика» (28 жовтня, початок - об 11:00), а також «Харків - спортивна столиця», «Наука і освіта» та «Медіа-комунікації. Instagram. YouTube» (29 жовтня, початок - о 10:00).

Місце проведення: Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця (пр. Науки, 9-а).

Організатори форуму - Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту, Управління у справах сім'ї та молоді Харківської міської ради, Харківський міський центр дозвілля молоді та Молодіжна рада при Харківському міському голові.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини