У Харкові пройде інклюзивний фестиваль «ВзаємоДія»
22 лютого 2018 12:35 Суспільство
У Харкові пройде інклюзивний фестиваль «ВзаємоДія» Інклюзивний фестиваль «ВзаємоДія» пройде з 23 по 26 лютого в Харкові.

За словами організаторів, учасники фестивалю продемонструють можливості і прийоми створення інклюзивних вистав, концертів, екскурсій, спортивних занять і змагань, освітніх програм, послуг, які дозволять включити людей з інвалідністю в життя міста. Також в рамках заходу особливу увагу буде приділено проблемам доступності та відкритості послуг в місті та створення майданчиків для взаємодії. Заходи фестивалю пройдуть у різних установах культури та освіти міста.

Зазначимо, інклюзивний фестиваль проводиться з ініціативи громадської організації «Креавіта», до якої приєдналися організації та установи культури, освіти, спорту, послуг і дозвілля з метою залучення людей з інвалідністю в життєдіяльність харківської територіальної громади, створення інклюзивного суспільства і залучення уваги до цього питання широкого кола населення.

Презентація інклюзивного фестивалю «ВзаємоДія» відбудеться 23 лютого в конференц-залі готелю «Харків» (пл. Свободи, 7), початок - о 15:00.

Довідка. Фестиваль «ВзаємоДія» проходить в рамках проекту «Програма сприяння громадської активності «Приєднуйся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини