У Харкові пройде фестиваль інтернаціональної краси і толерантності
18 квітня 2019 16:26 Суспільство
У Харкові пройде фестиваль інтернаціональної краси і толерантності Соціальний благодійний проект - фестиваль миру, інтернаціональної краси і толерантності «Kharkiv International» відбудеться 30 квітня у бальному залі готелю «Premier Palace Hotel Kharkiv» (пр. Незалежності, 2).

Мета проекту - презентація різноманіття та багатства національно-культурних об'єднань, які живуть у Харкові, розкриття теми толерантного ставлення в суспільстві і допомога дітям. Цього року відбудеться збір коштів на придбання комплектуючих для проведення операцій на серці у дітей.

Зазначимо, що в рамках проекту в місті проходять наукові та культурні заходи - круглі столи, майстер-класи, тренінги та фестивалі. Завершить проект шоу-програма в «Premier Palace».

У фестивалі візьмуть участь представники Азербайджану, Вірменії, Грузії, Нігерії, Індії, Казахстану, Кореї, Молдови, Лаосу, Греції та інших країн. Серед почесних гостей - керівники національно-культурних об'єднань, представники міської та обласної влади, представники торгово-промислових палат, дипломатичного корпусу, громадських організацій.

У шоу-програмі планується виступ фіналістів телевізійних проектів «Україна має талант», «Танцюють всі», «Х-фактор» і «Голос Країни».

Початок фестивалю - о 17:00.

Для представників ЗМІ бажана попередня реєстрація. За додатковою інформацією можна звертатися за тел.: 0506806816; 0938271974.

Організатори проекту - Ротарі Клуби Харкова і громадська організація «MultiKultiUA» за підтримки Харківської міської ради і Товариства Червоного Хреста.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини