У Харкові проходить всеукраїнський турнір з самбо
25 листопада 2018 16:20 Спорт
У Харкові проходить всеукраїнський турнір з самбо III Відкритий всеукраїнський турнір з боротьби самбо, присвячений майстру спорту міжнародного класу Олегу Кармазінському, проходить сьогодні, 25 листопада, у спорткомплексі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

У відкритті турніру взяв участь перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов. Від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса він привітав учасників змагань та побажав їм успішних поєдинків.

«Стало доброю традицією проводити в Харкові цей турнір. Щороку кількість його учасників стає все більшою. Це дуже здорово, тому що в Харкові шанують, поважають і люблять спорт. Ми вважаємо, що спорт робить людей набагато кращими, сильнішими, і, власне, самбо прищеплює такі якості, як мужність, успіх, і загартовує людину. Я бажаю всім учасникам змагань перемоги, це дуже нелегкий вид спорту, але ви гідні того, щоб боротися і перемагати», - сказав Ігор Терехов.

За словами організатора турніру, президента Асоціації спортивних та бойових єдиноборств Харкова Юрія Даниляка, цього року в змаганнях бере участь 170 спортсменів з різних міст України, зокрема, з Дніпра, Одеси, Запоріжжя, Донецька, Луганська та Харкова. Серед них - майстри спорту міжнародного класу, а також учасники збірних України з самбо і дзюдо. Вже третій рік поспіль Юрій Даниляк присвячує це масштабний спортивний захід своєму тренеру Олегу Кармазінському.

«Він виховав мене як спортсмена, вчив загартовуватися, ми не гуляли на вулиці, а займалися благою справою. Адже спорт - це сила. Тому я присвячую цей турнір своєму тренеру. Також зазначу, що ми не хочемо на цьому зупинятися і продовжуватимемо розвивати ці змагання. Надалі ми хочемо залучити до участі в турнірі юних спортсменів, а також дівчат», - зазначив Юрій Даниляк.

Переможці турніру будуть нагороджені грошовими призами від президента Асоціації спортивних та бойових єдиноборств Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини