У Харкові проходить всеукраїнський фестивалю з художньої гімнастики
23 листопада 2018 16:34 Спорт
У Харкові проходить всеукраїнський фестивалю з художньої гімнастики Фестиваль з художньої гімнастики «Юні грації» проходить у дитячо-юнацькій спортивній школі «Схід» (вул. 12 Квітня, 5-а).

Як повідомила президент Харківської міської федерації художньої гімнастики Олена Філенко, у фестивалі беруть участь спортсменки від 4 до 25 років з різних міст України - Києва, Дніпра, Нікополя, Сум, Одеси, Харкова та ін. Оцінювати майстерність гімнасток будуть судді національної категорії.

«Це не відбіркові змагання, але рівень досить високий. Змагання проходять з фінальною частиною, тому боротьба дуже наполеглива. Це дає дітям новий етап у їхньому житті. Фестиваль «Юні грації» запалює нові зірки», - зазначила Олена Філенко.

За її словами, художня гімнастика, напевно, найпопулярніший вид спорту серед дівчаток. Харківські спортсменки тільки повернулися з чемпіонату України, на якому посіли четверте місце.

«Ми не можемо конкурувати зі школами олімпійського резерву, але серед ДЮСШ на першому місці. Художня гімнастика в Харкові на високому рівні: в місті працюють багато шкіл, професійні тренери», - зазначила президент федерації.

Нагадаємо, що змагання «Юні грації» проходитимуть до 25 листопада. Показові виступи фестивалю відбудуться завтра, 24 листопада, початок - о 14:00. Офіційне відкриття відбудеться о 15:00. Повболівати за спортсменок можуть усі бажаючі. Вхід - вільний.

Захід проходить за підтримки Харківської міської ради.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини