У Харкові проходить фестиваль «Kharkiv Fashion Business Days»
18 листопада 2017 17:15 Культура
У Харкові проходить фестиваль «Kharkiv Fashion Business Days» Відкриття фестивалю дизайну і моди «Kharkiv Fashion Business Days» відбулося сьогодні, 18 листопада, в Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М.В. Лисенка.

Перший день фестивалю стартував з дизайн-маркету та виставки виробів турецьких виробників з міст Бурси і Газіантепа.

Шоу-програму відкрили ведучі Ольга Сумська та Віталій Борисюк.

Сьогодні в рамках днів моди пройде 17 показів колекцій молодих дизайнерів з Харкова, Києва, Одеси та Кривого Рогу.

Як повідомила начальник управління інвестиційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська, проект «Kharkіv fashion», який пройшов у Харкові в квітні, дав старт створенню Харківського кластера легкої промисловості, і зараз Харкову вже є, що показати і чим пишатися.

«Я хочу привітати всіх з продовженням свята, яке ми принесли до Харкова. Імідж - це одна з важливих складових міст. Ми постараємося зробити наше місто яскравим, щоб воно було значущим у сфері бізнесу, легкої промисловості та академічної науки», - зазначила Вікторія Грецька-Миргородська.

Глава правління Асоціації «Укрлегпром» Тетяна Ізовіт нагадала, що колись Харківський регіон знаходився на чолі виробництва легкої промисловості. За її словами, сьогодні місто проводить величезну роботу в цьому напрямку, і яскраве тому підтвердження - створення кластеру і презентація його роботи в рамках «Kharkiv Fashion Business Days».

«Я хочу подякувати міській владі за те, що в Харкові такий акцент робиться на підтримці і розвитку легкої промисловості. Це як раз той випадок, який ми представимо уряду, профільному міністерству, центральним органам влади як приклад кооперації, коли досягається спільний результат», - зазначила Тетяна Ізовіт.

Сьогодні покази модних колекцій пройдуть до 21:00. Завтра у ХНАТОБі почне роботу бізнес-форум, в якому візьмуть участь дизайнери, представники легкої промисловості, бізнесу, міської влади та науки. В рамках зустрічі організатори днів моди презентують роботу і стратегію розвитку Харківського кластера легкої промисловості.

Організатори «Kharkiv Fashion Business Days» - управління інвестиційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту, Харківський кластер легкої промисловості та дизайну за підтримки Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини