У Харкові продовжують ремонтувати покрівлі будинків
22 червня 2018 16:25 ЖКГ
У Харкові продовжують ремонтувати покрівлі будинків Капітальний ремонт даху житлового будинку проводиться сьогодні, 22 червня, по вул. Роганській, 9.

Як повідомив директор КП «Харківспецбуд» Богдан Долина, ремонт покрівлі в п'ятиповерховому будинку по вул. Роганській не проводився понад 30 років, за цей час її покриття повністю зносилося. Мешканці будинку звернулися на прийомі до Харківського міського голови з проханням відновити дах.

«Було прийнято рішення обстежити будинок і поставити його в план ремонтних робіт. В ході обстеження з'ясувалося, що обсяг робіт досить великий - необхідно відремонтувати близько 900 кв. м покрівлі. Також в процесі робіт буде замінена вся водостічна система, примикання до оголовків і самі оголовки. Таким чином, вся покрівля будівлі буде повністю оновлена​​», - зазначив Богдан Долина.

За його словами, до відновлення житлового будинку комунальники підійшли комплексно. В ході робіт ремонтні бригади повністю демонтували старе покриття покрівлі, зробили нову цементну стяжку і на даний момент вистилають два шари якісного європейського руберойду.

Також робітники займаються ремонтом чотирьох під'їздів у будинку. У трьох з них роботи майже завершені - стіни і підлога пофарбовані, замінені вибиті вікна. Комунальникам залишилося відремонтувати освітлення.

За словами Богдана Долини, такий комплексний підхід в ремонті застосовується на всіх об'єктах по місту.

Всього в планах підприємства в цьому році заплановано капітальний ремонт у 90 житлових будинках, в тому числі 29 покрівель (17 шиферних та 12 м'яких). На сьогоднішній день на 12 об'єктах роботи вже завершені, ще на 7 - тривають.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини