У Харкові продовжиться ремонт основних магістралей
09 лютого 2017 16:07 Інфраструктура
У Харкові продовжиться ремонт основних магістралей Цього року у Харкові продовжиться реконструкція Московського проспекту.

Також капітальний ремонт планують провести на вулицях Академіка Павлова, Клочківській, Котлова, Беркоса, Віринській, Тюринській. Завершать ремонт дороги на ділянці від Клочковського узвозу до Бурсацького узвозу.

Про це сьогодні, 9 лютого, на засіданні постійної комісії з питань транспорту, зв'язку та екології Харківської міської ради повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Володимир Чумаков.

«У планах - реконструювати початок Московського проспекту, від будівлі міської ради до ст. м. «Захисників України» із заміною комунікацій. До квітня завершиться заміна мереж на ділянці від ст. м. «Московський проспект» до ст. м. «Палац спорту», і буде реконструйована ця ділянка», - повідомив Володимир Чумаков.

Також, за його словами, з районними адміністраціями узгоджені плани щодо ремонту внутрішньоквартальних доріг. Цього року на ці цілі планують спрямувати не менше 80 млн грн.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини