У Харкові презентують проекти, запропоновані на бюджет участі
25 жовтня 2018 11:35 Суспільство
У Харкові презентують проекти, запропоновані на бюджет участі Ярмарок проектів, які жителі Харкова і громадські організації подали на участь у міській цільовій програмі «Громадський бюджет (бюджет участі) міста Харкова», пройде 27 жовтня.

На ярмарку «Kharkiv Idea Fest» пройде презентація проектів, поданих на бюджет участі, відбудуться різноманітні майстер-класи, виступлять творчі колективи Харкова та музичні групи, будуть розіграні подарунки.

На заході харків'яни зможуть проголосувати за три проекти в режимі онлайн і офлайн. Для цього потрібно взяти з собою паспорт та ідентифікаційний код.

Початок - о 13:00. Місце проведення - Харківський національний академічний театр опери та балету імені М.В. Лисенка.

Представники ЗМІ можуть зареєструватися тут.

Нагадаємо, що голосування за проекти в рамках громадського бюджету (бюджет участі) триватиме до 30 жовтня включно. Проголосувати за вподобаний проект може будь-хто на сайті і в мобільному додатку «Портал харків'янина», а також в будь-якому з центрів надання адміністративних послуг. Зараз на голосуванні знаходяться 167 проектів на загальну суму понад 100 млн грн. Всього на реалізацію проектів з міського бюджету виділено 50 млн грн - до 1 млн грн на кожен проект.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини