У Харкові планують модернізувати житловий фонд
14 липня 2016 14:38 ЖКГ
У Харкові планують модернізувати житловий фонд Круглий стіл «Розробка Стратегії розвитку Харкова до 2020 року: житлово-комунальне господарство, екологія, інженерна інфраструктура та транспорт» відбувся в Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова.

Експерти поділилися своїм баченням подальшого розвитку міста Харкова у цих напрямках і зробили конкретні пропозиції для проекту стратегії.

Так, наприклад, директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков до стратегічних завдань в сфері житлового господарства до 2020 року відніс передачу в комунальну власність міста 76 відомчих гуртожитків, термомодернізацію житлових будинків, підвищення енергозбереження та ефективності систем освітлення, капремонт старого та аварійного житлового фонду. Крім того, міська влада має намір займатися подальшою модернізацією ліфтів і впровадженням нових бездротових технологій з диспетчеризації зв'язку, капремонтом внутрішньобудинкових мереж, наданням житла працівникам комунальних підприємств тощо.

З більш конкретних планів Роман Нехорошков назвав повне оновлення автопарку КП «Комплекс з вивозу побутових відходів». На даний момент, за його словами, на підприємстві рухомий склад оновлений на 40%.

Також пропонується до 2020 року відремонтувати 50% всіх під'їздів (зараз відремонтовано 15%).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини