У Харкові підіб'ють підсумки 6-ї хвилі молодіжного фестивалю соціального підприємництва
28 лютого 2019 14:47 Суспільство
У Харкові підіб'ють підсумки 6-ї хвилі молодіжного фестивалю соціального підприємництва Оголошеня переможців 6-ї хвилі міжнародної інноваційної програми «UPSHIFT Україна», яка реалізується в Харкові, відбудеться 3 березня в Харківському національному університеті ім. В. Н. Каразіна.

В рамках заходу пройде церемонія нагородження учасників попередніх хвиль програми від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), а також будуть представлені проекти учасників 6-ї хвилі і оголошені 5 команд-переможниць фестивалю. Вони отримають гранти в розмірі до 80 тис. грн від ЮНІСЕФ і Європейського Союзу на реалізацію своїх ідей. 

Відкриття відбіркового етапу відбудеться 1 березня, початок - о 15:00.

Нагородження учасників та визначення команд-переможниць - 3 березня, початок - о 12:00.

Планується участь керівника «UPSHIFT Україна» Марини Ладиженської, керівника напряму освіти і молоді ЮНІСЕФ в Україні Олени Сакович, а також представників Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міськради.

Місце проведення - ХНУ ім. В. Н. Каразіна (пл. Свободи, 6, колонний зал Північного корпусу).

Представники ЗМІ можуть акредитуватися за телефоном (097)-92-91-668, акредитація - до 16:00 2 березня.

Довідка. Проект «UPSHIFT України» реалізується громадською організацією «Фонд «Професійний розвиток Харкова» в рамках програми підтримки молоді на сході України від ЮНІСЕФ і ЄС. Проект спрямований на формування підприємницьких навичок у підлітків і молоді в якості агентів соціальних змін, а також на надання можливостей для реалізації власних ініціатив в сфері соціального підприємництва. В рамках проекту проводяться тренінги, а також надається фінансова підтримка на реалізацію кращих ідей. Проект реалізується за підтримки Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міськради.

За час роботи програми «UPSHIFT Україна», з серпня 2018 року, надійшло 275 командних заявок і пройшло вже п'ять відборів учасників, з яких 25 команд отримали фінансування від ЮНІСЕФ і ЄС на реалізацію своїх ідей по соціальному підприємництву. Також в рамках програми понад 200 молодих людей з Харкова і області пройшли тренінги з професійного розвитку.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини