У Харкові обладнали понад 30 майданчиків для вигулу собак
12 грудня 2018 11:47 Екологія
У Харкові обладнали понад 30 майданчиків для вигулу собак 37 майданчиків для вигулу собак обладнали в різних районах Харкова.

Таку роботу проводить КП «Центр поводження з тваринами». Майданчики обладнують снарядами для тренування тварин: легкоатлетичним і подвійним бар'єром, похилою стінкою, окопом, колесом. Харків'яни можуть там самостійно і безкоштовно займатися зі своїми вихованцями, а співробітники центру періодично проводять консультації з виховання домашніх улюбленців, організовують лекції та різні акції.

Як зазначили на підприємстві, цього року в місті обладнали п'ять майданчиків для вигулу собак: по вул. Роганській, 130-а (Індустріальний район), вул. Гвардійців Широнінців, 5-г та вул. Героїв Праці, 68 (Московський район), вул. Ньютона, 115-а та вул. Зерновій, 4-а (Слобідський район).

Місце для встановлення майданчика вибирають за заявками городян. Після звернень інспектори центру обстежують територію, щоб зрозуміти, чи можна там встановити майданчик для собак відповідно до санітарних норм - розміщення дозволено на відстані не менше 40 м від житлових будинків.

«Мало хто з власників собак живуть біля лісопаркових зон або на околиці міста, де можна вигуляти вихованця не заважаючи перехожим. А будь-який собаці необхідний активний вигул і фізичне навантаження відповідно до її породи, розміра, віка та темперамента», - зазначили у Центрі поводження з тваринами.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини