У Харкові готуються до проведення Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів
07 березня 2018 15:21 Культура
У Харкові готуються до проведення Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів II Всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів одягу «Start Fashion» відбудеться 29 березня в Харківській школі архітектури (вул. Конторська, 5).

Захід відбудеться в рамках іміджевого проекту «Kharkiv Fashion», який проходитиме в Харкові з 29 по 31 березня.

До участі в конкурсі організатори запрошують студентів профільних вишів, а також молодих фахівців в області дизайну одягу.

«Конкурс молодих дизайнерів «Start Fashion» вже другий рік збирає в Харкові творчу молодь України, дає можливість молодим талантам представити свої роботи перед експертами fashion-індустрії і вийти в світ великої моди», - зазначила начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська.

Цього року конкурс пройде в 7-ми номінаціях: одяг за народними мотивами, одяг для повсякденного використання, для урочистих заходів, одяг авангардного напрямку, моделі з впізнаваними мотивами архітектури, образами міста Харкова та інше.

Конкурс проходитиме в два етапи - відбірковий тур і фінальний показ. Прийом заявок на участь завершиться 20 березня.

На фінальному показі, 29 березня, учасники «Start Fashion» з усієї України презентують цікаві та актуальні ідеї в дизайні одягу. Переможець конкурсу візьме участь у Всеукраїнському конкурсі молодих дизайнерів одягу «Погляд у майбутнє».

Подати заявку на участь у конкурсі можна тут. Художні ескізи або професійні фото колекцій можна відправляти на електронну пошту: [email protected]. Участь у «Start Fashion» - безкоштовна.

З детальною інформацією про проведення конкурсу можна ознайомитись на сайті Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради. 

12 березня в прес-центрі Харківської міської ради відбудеться прес-конференція, на якій організатори детально розкажуть про проведення конкурсу «Start Fashion». Спікер - начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська.

Початок - о 14:00.

Зазначимо, в 2017 році в конкурсі взяли участь 140 молодих дизайнерів з 7 регіонів України.

Організатор «Start Fashion» - Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса, за підтримки Української асоціації підприємств легкої промисловості та Харківської державної академії дизайну і мистецтв.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини