У Харкові батьки та вчителі обговорять завдання на новий навчальний рік
25 серпня 2016 17:51 Освіта
У Харкові батьки та вчителі обговорять завдання на новий навчальний рік Серпневий педагогічний тиждень «Завдання педагогічних колективів у контексті інтеграції до європейського освітнього простору» проходить у Харкові з 18 серпня.

Вже відбулася підсумкова колегія Міністерства освіти і науки України, а також науково-методична конференція. З 23 по 29 серпня заплановано проведення секційних засідань для різних категорій педагогічних працівників, а 29 серпня відбудеться конференція педагогічних працівників Харківської області.

30 серпня у Харківському національному академічному театрі опери та балету імені М. В. Лисенка (початок - о 14:00) пройде міська конференція «Підсумки розвитку освіти Харкова в 2015/2016 навчальному році та пріоритетні завдання на 2016/2017 навчальний рік». В її роботі візьмуть участь керівники профільних департаментів та управлінь Харківської міської ради, ректори вищих навчальних закладів, голови районних профспілок працівників освіти, керівники та педагогічні працівники закладів освіти всіх типів і форм власності, ветерани освіти, представники міської батьківської ради та учнівського самоврядування.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини