У Харкові 85% працівників освіти вакцинувались проти COVID-19
20 вересня 2021 21:01 Освіта
У Харкові 85% працівників освіти вакцинувались проти COVID-19 У місті Харкові близько 85% працівників освіти зробили щеплення від коронавірусу, що дозволяє провести навчальний рік в очній формі.

Про це сьогодні, 20 вересня, заявив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов на зустрічі з батьківською громадськістю Московського району.

Він зазначив, що через зростання захворюваності на COVID-19 Харків, як і вся країна, перейде до «жовтої» карантинної зони, проте форма навчання в школах міста залишиться очною.

«У місті близько 85% вчителів та вихователів дитячих садків зробили щеплення від коронавірусу. Саме завдяки цьому дистанційного навчання в наших школах не буде, і діти зможуть отримувати знання у звичайному режимі», - підкреслив секретар міськради.

Нагадаємо, що, згідно з постановою Кабінету міністрів, умовою роботи навчальних закладів під час спалаху COVID-19, тобто під час переходу регіону до «жовтої», «помаранчевої» або «червоної» карантинної зони, є обов'язкова вакцинація 80% персоналу.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини