У Харківському модульному містечку - перше весілля (доповнено)
30 квітня 2015 13:54 Суспільство
У Харківському модульному містечку - перше весілля (доповнено) 19-річна Вікторія Утішева і 23-річний Руслан Руднєв - жителі модульного містечка для переселенців - сьогодні, 30 квітня, вступили до шлюбу.

У модульному містечку перед розписом молодих привітав директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков. Він побажав молодій парі довгих років спільного життя, вручив подарунки та весільний торт.

Святкова церемонія пройшла в Центральному палаці одруження. Привітала молодих заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан. Вона подарувала молодятам весільний рушник і зачитала привітання від Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

«Поєднуючи в цей день свої долі, відтепер ви будете йти по життю рука об руку. Пам'ятайте, що з цього дня ви - сім'я. Довіряйте один одному, діліться своїми думками, піклуйтеся один про одного, і тоді ви пройдете через всі життєві перешкоди. Нехай вас завжди супроводжують удача й успіх», - сказано у привітанні міського голови.

Заступник міського голови зазначила, що не могла залишитися осторонь від цієї важливої для молодих людей події. «Сьогодні я відчуваю трепетні почуття. Я - мама, бабуся, прабабуся, і розумію, наскільки це відповідальний крок у житті молодих. Я вважала своїм обов'язком підключитися до організації весілля. На наше прохання Харківська єпархія проведе вінчання, меценат оплатив святковий обід», - зазначила Світлана Горбунова-Рубан.

Також вона повідомила, що зараз почалася перереєстрація переселенців, які прибули до Харкова 6 місяців тому. «І ми, і волонтери, і лікувальні установи намагаємося робити все, щоб допомогти цим людям. У наших сім'ях переселенців вже народилося 508 дітей», - повідомила заступник міського голови.

Волонтери допомогли нареченій із зачіскою, святковим макіяжем. Вікторія розповіла, що познайомилася зі своїм чоловіком в кафе в Луганській області, і живуть вони разом вже два роки, близько року з цього часу - в Харкові. Зараз Руслану потрібно тричі на тиждень проходити процедуру гемодіалізу, тому найкращим б подарунком для пари, як стверджують вони самі, - стала б операція з пересадки нирки. «Сподіваємося, що все зміниться на краще: знайдуться чуйні люди і зроблять нам найкращий подарунок - операцію», - зазначила Вікторія.

Крім того, дівчина підкреслила, що все життя готова прожити зі своїм чоловіком, тому вони вирішили повінчатися. Обряд пройде сьогодні в Благовіщенському кафедральному соборі.

Зазначимо, що Руслан п'ять років тому потрапив в аварію і всі ці роки бореться за своє життя. На сьогоднішній день у Руслана Руднєва відмовили обидві нирки. Усі, хто хоче допомогти молодому чоловікові, можуть приїхати до модульного містечка для переселенців або зв'язатися з волонтерами за тел.: (050) 977-68-74 (Альона).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини