У Харкові відсвяткують річницю Євро-2012
14 червня 2013 18:13
У Харкові відсвяткують річницю Євро-2012 Святкові заходи, присвячені річниці проведення фінальних матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, пройдуть у Харкові 30 червня.

Як повідомили в Департаменті спортивних іміджевих проектів та маркетингу, в цей день в Харківському історичному музеї відкриють постійно діючу експозицію з фотодокументів, сувенірів і відповідної футбольної атрибутики. Виставка буде висвітлювати футбольні події, які пройшли торік за участю вболівальників збірної команди Нідерландів, котрі жили на території Журавлівського гідропарку в «Орандж-кемпі».

Також спеціально для вболівальників української і нідерландської збірних планується відкриття фан-куточка в пабі «Ліверпуль» (вул. Плеханівська, 9), який обладнають сувенірною продукцією, прапорами, шарфами, стрічками, головними уборами, футболками, значками, вимпелами та іншою футбольною атрибутикою. У цьому пабі вболівальники круглий рік зможуть переглядати матчі, спілкуватися і обмінюватися враженнями в онлайн режимі з фанами з Нідерландів.

Крім цього, заплановано спільне з Департаментом у справах сім'ї, молоді та спорту проведення заходів із залученням волонтерського руху. Молодь Харкова візьме участь у пішій ході з уболівальниками збірної команди Нідерландів вулицями міста від стадіону «Металіст» до пл. Свободи, після якої вболівальники зможуть відвідати розважальні заходи в Центральному парку культури й відпочинку ім. М. Горького.

Виставка в історичному музеї організована за підтримки Посольства Королівства Нідерландів спільно з Харківською міською радою. Фан-кут в пабі - за підтримки дипломатичної місії Королівства Нідерландів в Україні та офіційного Фан-клубу збірної команди Голландії та Федерації футболу Нідерландів (KNVB).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини