У Харкові пройшли конференції політичних партій
28 січня 2013 12:20
У Харкові пройшли конференції політичних партій Конференції п'яти міських партійних організацій по проміжним виборам до міської ради пройшли 25-26 січня в Харкові.

Як повідомив голова Харківської міської виборчої комісії Олександр Дмитренко, конференції провели міські організації Партії регіонів, ВО «Свобода», Комуністичної партії України, ВО «Батьківщина» і партії «Нова політика». При цьому «Батьківщина» не висунула свого кандидата у виборчому окрузі №12, а «Свобода» - в окрузі №41.


За словами Олександра Дмитренка, 29-30 січня кандидати в депутати міської ради повинні подати документи до міськвиборчкому, після чого у виборчої комісії є три дні на ухвалення рішення про їх реєстрацію.

Нагадаємо, Харківська міська організація Партії регіонів у виборчому окрузі №12 (Жовтневий район) висунула кандидатом у депутати голову Адміністрації Жовтневого району Тетяну Цибульник, в окрузі №41 (Орджонікідзевський район) - директора ТОВ «Хлібозавод «Кулиничі» Олександра Гудименка.

Довідка. 24 лютого пройдуть довибори двох депутатів Харківської міськради в одномандатних мажоритарних виборчих округах №12 та №41. Це пов'язано з тим, що депутати міської ради Анатолій Денисенко (округ №12) і Володимир Мисик (округ №41) склали свої повноваження у зв'язку з обранням народними депутатами.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини