У галереї «Бузок» відкрилися дві виставки
25 липня 2018 13:14 Культура
У галереї «Бузок» відкрилися дві виставки Виставки робіт художниці Ганни Щербакової «Світ моїх вражень» та Ірини Бережної «Благословенна Земля» проходять в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» (вул. Сумська, 25).

Як розповіли в галереї, улюблені жанри 15-річної Ані Щербакової - пейзаж і натюрморт. Також дівчинка любить зображати тварин.

«Для натюрморту, на її погляд, більше підходить акварель. Тварин і інтер'єри вона любить малювати у графічних техніках (туш, перо, гелева ручка, акварель з тушшю). А для пейзажів гарні всі техніки - акварель, акрил, олія та графіка. Аніни сюжети - це і робота з натури (натюрморти, куточки природи, що сподобалися), і фантазійні пейзажі, бачені уві сні або в книгах. Окрема тема - тварини. Олені, кішки, собаки різних порід, у різних ракурсах, різних характерів. Попереду у Ані ще багато відкриттів і цікавих подій», - розповіли про виставку «Світ моїх вражень» у галереї.

Експозиція Ганни Щербакової буде відкрита до 7 серпня.

А дизайнер інтер'єру, декоратор, керівник дитячої студії творчості у селищі Старий Салтів Ірина Бережна представила виставку «Благословенна Земля».

«Ще зі шкільних років Ірину хвилює тема екології. У грудні 2017 року вона була організатором дитячої еко-виставки «Жива» у нашому місті. Любов до природи і подорож на острів Шрі-Ланка визначили тему виставки. Sri Lanka перекладається як «Благословенна Земля». Ірина вважає: «Кожна квітка, кожне дерево, кожен камінчик - вся наша планета благословенна. Вона радує нас кожен день своїми барвами, вона дарує нам життя і надихає нас. І нам потрібно якомога дбайливіше до неї ставитися, проявляючи свою любов діями», - розповіли про автора і тему робіт у виставковому центрі.

Також Ірина Бережна 28 липня і 4 серпня проведе в «Бузку» безкоштовний майстер-клас для дорослих і дітей з виготовлення еко-сумок і мішечків для купівлі (початок - о 12:30). 

Експозиція «Благословенна Земля» працюватиме до 5 серпня. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини