У Фрунзенському районі пройшов фестиваль «Україна моєї мрії»
29 травня 2015 17:05 Суспільство
У Фрунзенському районі пройшов фестиваль «Україна моєї мрії» Церемонія нагородження переможців фестивалів «Україна моєї мрії» та «Місто майстрів» відбулася в Адміністрації Фрунзенського району.

Обидва районних фестивалі пройшли на базі Центру дитячої та юнацької творчості №6. Як зазначили в районній адміністрації, якщо «Місто майстрів» проводилося вже восьмий рік поспіль, то фестиваль «Україна моєї мрії» - тільки поклав свій початок.

Фестиваль «Україна моєї мрії» пройшов серед учнів 1-11-х класів і складався з п'яти конкурсів: цифрових фотографій «Сім чудес України», «Мій рідний Харків», «Кращі місця Фрунзенського району»; дитячих малюнків та плакатів «Україна як бренд», «Малюємо Фрунзенський район»; конкурсу на кращий вірш, есе, твір, історію «Квітка-душа - рідна країна Україна»; театрального конкурсу «Як у нас в Україні» та конкурсу відеороликів «Ми - єдина Україна». За підсумками фестивалю були нагороджені 33 його учасники.

Фестиваль-конкурс дитячої творчості «Місто майстрів - 2015» складався з восьми конкурсів: хореографічного, вокального, майстрів художнього слова, декоративно-прикладного мистецтва, образотворчого мистецтва, конкурсу театральних колективів, оригінального жанру і з технічного моделювання. За підсумками конкурсу нагороди отримали 167 учасників.

Крім того, під час церемонії нагородження присутні переглянули фільм «Україна моєї мрії», в якому діти Фрунзенського району розповідали про свою Батьківщину і мріяли про її майбутнє. Він був створений спільними зусиллями дитячої студії телебачення «Т-студія KIDS» та студії журналістики «Без таємниць», що працюють на базі ЦДЮТ № 6.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини