У дитячому садку в селищі Жуковського відкрилася ще одна група
31 серпня 2018 16:03 Місто
У дитячому садку в селищі Жуковського відкрилася ще одна група У Харківському дитячому садку (ясла-садок) № 123 комбінованого типу 31 серпня відкрилася група №4 «Калинка».

Група відновила свою роботу за сприяння міської влади та за підтримки фонду «ЮНІСЕФ». 22 дитини будуть відвідувати логопедичну групу, розвивати творчі здібності, формувати навички спілкування з однолітками і дорослими.

Відкриття групи дитячого закладу відбулося за участю голови Адміністрації Київського району Неллі Казанжиєвої, яка побажала дітям здоров'я і успіхів.

В ході святкового відкриття групи, за традицією Київського району, на території установи були висаджені дві ялини. Перед гостями з творчими номерами виступили вихованці дитячого садка і учні молодших класів школи № 37.

Після церемонії відкриття батьки і діти оглянули нові приміщення групи.

Зазначимо, що в установі дошкільної освіти № 123 з 2012 року відновлено роботу чотирьох груп для дітей дошкільного віку. За цей період також проведено капітальний ремонт медичного кабінету, пральні, коридору 1-го поверху, кабінету логопеда, встановлені чотири дитячі майданчики, два павільйони.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини