У День молоді у парку Горького пройшла хода волонтерів Євро (доповнено)
01 липня 2013 13:16
У День молоді у парку Горького пройшла хода волонтерів Євро (доповнено) Волонтери Євро-2012 завершили ходу містом у парку ім. Горького, де пройшло святкування Дня молоді.

Святковою ходою Центральним парком культури і відпочинку завершили свій маршрут по місту волонтери, який рік тому прийняли у Харкові чемпіонат Європи з футболу. Нагадаємо, стартувавши з площі Свободи, хода, присвячена Євро-2012, пройшла вулицею Сумською та Московським проспектом, дійшовши до стадіону «Металіст».
 
На центральній площі парку Горького волонтерів вітав заступник Харківського міського голови у справах сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов.
 
«Я хочу від імені міського голови Геннадія Кернеса вітати вас в кращому парку України, найрозумніша, красива і талановита харківська молодь. Сьогодні у нас в гостях волонтери Євро-2012, які рік тому взяли участь у грандіозному спортивному святі. І завдяки тому, що в Харкові багато що робиться для молоді, наше місто знають всі. Харків вже не є новинкою для іноземних туристів, у них він асоціюється з Євро-2012, Яною Клочковою, командою «Металіст». Я бажаю кожному бути кращим у своєму напрямку», - сказав Олександр Попов.
 
Також за активну участь у громадській діяльності він вручив Подяки міського голови активістам, які відзначилися найбільше: організатору щорічного проекту «Познайомся з губернатором», активному учаснику міських та обласних заходів Романові Горобцю, редактору Харківської міської шкільної та молодіжної ліги КВК, капітану команди КВК «Улюблене місто» НТУ «Харківський політехнічний інститут» Дмитрові Сидорову, організатору традиційного міського заходу «Парад наречених» Оксані Григоренко, засновнику інноваційної проектної групи та проекту «Мотузкове містечко» в Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького» Костянтинові Лобойченку.

Нагадаємо, в ході святкування Дня молоді у парку проходили різні активності: так, на головній сцені біля колеса огляду кращі танцювальні школи Харкова проводили майстер-класи з сальси і латиноамериканських танців, а танцювальні клуби міста влаштували показові виступи. На Французькому майданчику був проведений караоке-турнір, в якому брали участь всі бажаючі.
 
У рамках свята в розважальному центрі парку відбулася автограф-сесія з зірками харківського спорту, зокрема, з колишнім воротарем харківського ФК «Металіст» Ігорем Кутєповим. У той же час в районі автодрому відбувся фестиваль молодіжних субкультур, де проходили баттли та джеми з різних музичних і танцювальних напрямків: Hip Hop, Jazz Funk, Contemporary, Hip Hop Choreography, Stretching, Krump, Locking, Popping, Lady Style, Break Dance.
 
Для закоханих біля центрального входу в парк працював спеціальний намет для церемонії виїзного розпису. Протягом дня тут проходили церемонії розпису, аналогічні справжнім, а парам видавався іменний сертифікат.
 
Організаторами свята стали Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту, управління у справах сім'ї та молоді Харківської міської ради та Харківський міський центр дозвілля молоді.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини