У частині трьох районів Харкова тимчасово не буде води
23 червня 2018 16:27 Оперативна інформація
У частині трьох районів Харкова тимчасово не буде води У частині Індустріального, Немишлянського і Слобідського районів з 8:00 26 червня до 12:00 27 червня буде припинено водопостачання.

Як повідомили у КП «Харківводоканал», це пов'язано з плановим ремонтом мереж перед початком нового опалювального сезону.

На час робіт води не буде: 

- у частині Індустріального району, обмеженій вул. Північною, залізничним полотном, вул. П'ятихатською, вул. Луї Пастера, пров. 1-м Котлаським, вул. Зеленодольською, вул. Василя Клочкова, вул. Дністровською, сел. Новозападним, яром, вул. Північною, а також сел. Затишшя;

- у частині Немишлянського району, обмеженій вул. Північною, залізничним полотном, пров. Єнакіївським, вул. Єнакіївською, пр. Велозаводським, вул. Високогірною, вул. Ясенєвою, пр. Тракторобудівників, пр. Московським, вул. Харківських Дивізій, сел. Новозападним, яром, вул. Північною;

- у частині Слобідського району, обмеженій вул. Танкопія, пр. Петра Григоренка, пр. Героїв Сталінграда, вул. Ньютона, вул. Садовопарковою, вул. Харківських Дивізій до вул. Танкопія.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини