У «Боммері» покажуть десять фільмів з Манхеттенського фестивалю короткого метру
20 липня 2018 15:43 Культура
У «Боммері» покажуть десять фільмів з Манхеттенського фестивалю короткого метру Показ фільмів з Фестивалю короткометражного кіно «Manhattan Shorts 2017» пройде 21-22 липня у кінотеатрі «Боммер» (вул. Полтавський Шлях, 6).

У програмі фестивалю, який відбувся в жовтні минулого року, фільми: «8 хвилин» (Грузія), «Fickle Bickle» (США), «Mare Nostrum» (Сирія), «Viola, Franca» (Італія), «Вперед!» (Латвія), «Ідеальний день» (Іспанія), «Коротко» (Швейцарія), «Надія вмирає останньою» (Великобританія), «Не нашкодь» (Нова Зеландія), «По той бік» (Іспанія).

Сеанси показів - о 15:00 і 17:00. Тривалість - 114 хв.

Довідка. Манхеттенський фестиваль короткометражного кіно (англ. - Manhattan Short Film Festival) - це один з найбільших в світі фестивалів короткометражних фільмів. Фестиваль проходить щорічно в кінці вересня - на початку жовтня. Упродовж тижня у глядачів є можливість подивитися 10 фільмів-фіналістів і шляхом голосування вибрати переможця.

Кінофестиваль стартував у Нью-Йорку у вересні 1998 року на одній з вулиць Манхеттена, коли директор фестивалю Ніколас Мейсон влаштував показ короткометражних фільмів своїх друзів, встановивши екран на свою вантажівку. У 1998 році фестиваль перебрався на Юніон-сквер, де і проходить по сей день під відкритим небом.

Зараз Манхеттенський фестиваль об'єднує понад 200 тис. глядачів з 250 міст на шести континентах.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини