У 600 харківських будинках зробили ремонт
24 жовтня 2017 17:18 ЖКГ
У 600 харківських будинках зробили ремонт В рамках підготовки до опалювального сезону 2017-2018 років в Харкові виконали ремонт в 601 житловому будинку.

Про це сьогодні, 24 жовтня, на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста повідомив директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков.

За його словами, в 35-ти будинках провели капітальний ремонт, в 566-ти - поточний. Крім того, в рамках міської програми підтримки будинків ЖК, ЖБК, ОСББ в місті провели поточний ремонт в 74 кооперативних будинках.

Також в рамках підготовки до зими комунальники продовжують закривати контури - міняти пошкоджені вікна в під'їздах, двері в місцях загального користування. Всього планується провести такі роботи в 2200 будинках, за 1500 адресами вони вже виконані. Роман Нехорошков зазначив, що на прохання харків'ян ці списки будуть доповнюватися.

«Також триває прийом заявок від ділянок КП «Жилкомсервіс». Заявки збираються, виконуються, щоб уникнути в будинках втрат тепла», - зазначив директор департаменту.

Він також повідомив, що станом на початок жовтня в Харкові до опалювального сезону був комплексно підготовлений весь житловий фонд. Опалення вже подано у 90% будинків, і роботи з підключення теплопостачання тривають.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини