ЦНАП відновили роботу та планують розширювати перелік послуг
19 травня 2022 14:39 Місто
ЦНАП відновили роботу та планують розширювати перелік послуг Харківська міська рада 18 травня відновила роботу Центру надання адміністративних послуг та його 11-ти територіальних підрозділів.

В умовах воєнного стану перелік послуг поки що скорочений, але його поступово планується розширювати.

У ЦНАП зазначили, що у перший день роботи адміністратори не лише надали велику кількість адмінпослуг, але й приділили увагу вивченню найбільш затребуваних. Серед них - отримання біометричних паспортів, реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання, комплексна послуга «єМалятко», послуги для водіїв.

Оскільки більшість адміністративних послуг надаються з допомогою державних реєстрів, а у військовий час з метою безпеки практично всі реєстри були закриті, - у ЦНАП роблять все можливе, аби їх роботу скоріше відновили.

«Навіть в умовах воєнного стану життя нашого міста-героя триває, і ми робимо все можливе для задоволення потреб громадян. Від імені харків’ян та міської ради звертаємося до центральних органів виконавчої влади з метою сприяння швидкому поновленню функціонування державних реєстрів для можливості надання вищевказаних послуг», - повідомили у ЦНАП.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини