Тролейбус №13 тимчасово змінить маршрут
17 листопада 2017 17:05 Оперативна інформація
Тролейбус №13 тимчасово змінить маршрут Рух транспорту на вул. Харківських Дивізій, на ділянці від пр. Московського до вул. Рибалка, буде заборонений з 8:00 до 18:00 18 листопада.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з ремонтом асфальтобетонного покриття проїзжої частини.

На цей період рух транспорту здійснюватиметься в об'їзд закритої ділянки по пр. Петра Григоренка, вул. Ощепкова та інших вулицях.

Також з 8:00 до 18:00 18 листопада автобуси №227е, 267е курсуватимуть так: вул. Харківський Дивізій - вул. Танкопія - пр. Петра Григоренка - пр. Московський і далі за маршрутом.

Крім того, з 9:30 до 18:00 18 листопада буде заборонений рух тролейбусів по вул. Харківських Дивізій, на ділянці від пр. Московського до розворотного кола «Парк «Зустріч». У зв'язку з цим, тролейбус №13 курсуватиме так: розворотне коло «Станція метро «Захисників України» - вул. Броненосця «Потьомкін» - пр. Московський - бул. Богдана Хмельницького - пр. Героїв Сталінграда - парк «Зустріч»;

у зворотному напрямку: парк «Зустріч» - пр. Героїв Сталінграда - пр. Льва Ландау - пр. Московський - вул. Броненосця «Потьомкін» - розворотне коло «Станція метро «Захисників України».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини