Тролейбус №13 тимчасово змінить маршрут
06 липня 2017 17:14 Оперативна інформація
Тролейбус №13 тимчасово змінить маршрут Рух транспорту на двох ділянках Московського проспекту 7 та 8 липня буде тимчасово заборонено.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з реконструкцією пр. Московського і ремонтними роботами на Корсиківському шляхопроводі.

Так, з 8:30 до 21:00 7 липня рух транспорту буде заборонено на пр. Московському, на ділянці від вул. Польової до вул. Соїча в напрямку вул. Кошкіна. Об'їзд закритої ділянки здійснюватиметься смугою зустрічного руху.

Крім того, з 9:00 до 21:00 7 і 8 липня буде заборонено рух транспорту на пр. Московському, на ділянці від пр. Льва Ландау до пр. Петра Григоренка. На цей період рух транспорту в бік вул. Харківських Дивізій здійснюватиметься в об'їзд закритої ділянки по смузі зустрічного напрямку.

Також у ці дні буде заборонено рух тролейбусів по пр. Московському, на ділянці від пр. Льва Ландау до пр. Петра Григоренка під час руху в бік пр. Петра Григоренка, а також на ділянці від вул. Енергетичної до ст. м. «Захисників України».

У зв'язку з цим, з 9:00 до 21:00 7 липня тролейбус №13 курсуватиме таким чином: парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - ст. м. «Московський проспект» - пр. Льва Ландау - пр. Героїв Сталінграда - вул. Харківських Дивізій - парк «Зустріч»;

з 9:00 до 21:00 8 липня тролейбус №13 курсуватиме так: ст. м. «Захисників України» - вул. Броненосця «Потьомкін» - пр. Московський - пр. Льва Ландау - пр. Героїв Сталінграда - вул. Харківських Дивізій - парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - вул. Броненосця «Потьомкін» - ст. м. «Захисників України».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини