Триває реєстрація на «Я зможу!»
26 травня 2016 15:38 Спорт
Триває реєстрація на «Я зможу!» Реєстрація на 4-й сезон соціального спортивного проекту «Я зможу!» завершиться 1 червня.

У цьому сезоні проекту представлені шість категорій: «Схуднення», «Crossfit», «Танці», «Танці на льоду», «Скелелазіння», «Стрибок з парашутом».

Проект триває три місяці (червень, липень, серпень). Фінали категорій «Схуднення» і «Crossfit», а також нагородження переможців інших категорій відбудеться 10 вересня на пл. Свободи в рамках спортивної ярмарки «Харків - спортивна столиця». Кількість учасників обмежена.

Для реєстрації потрібно заповнити заявку на участь у проекті і угоду про відповідальність і принести їх за адресою: Харків, пл. Конституції, 7, 1-й пов., к. 11 (ст. м. «Площа Конституції») у будні дні з 9:00 до 18:00 (в п'ятницю до 16:45), перерва на обід з 13:00 до 13:45. Участь у проекті - безкоштовна.

Перша зустріч всіх учасників проекту відбудеться 9 червня в приміщенні ККЗ «Україна» (вул. Сумська, 35, початок - о 19:00), де всі учасники зможуть ознайомитися з графіком тренувань, отримати додаткову інформацію про формат проекту, про заходи, які будуть проходити протягом проекту, а також поспілкуватися з учасниками попередніх сезонів. 

Нагадаємо, що в проекті можуть взяти участь всі бажаючі, які хочуть довести собі - «Я зможу!», незалежно від статі, віку і фізичної підготовки. У минулому сезоні у різних спортивних категоріях взяло участь понад 1200 чоловік.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини