Триває реєстрація на Харківський міжнародний марафон
25 лютого 2016 10:28 Спорт
Триває реєстрація на Харківський міжнародний марафон Триває реєстрація на III Харківський міжнародний марафон, який пройде у місті 9 квітня.

Для участі запрошуються всі бажаючі любителі бігу та активного способу життя. Зареєструватися можна тут.

Марафон представлений в наступних дистанціях: марафон (42,195 км), 10 км, міні-марафон (4,2195 км), естафета 4х10,55 км та естафета 2х21,1 км. Наймолодші любителі бігу зможуть позмагатися в дитячих забігах на дистанціях 200 м, 500 м, 1000 м, які пройдуть 8 квітня в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

Зазначимо, що 7 і 8 квітня в спортивному комплексі «Металіст» (вул. Плеханівська, 65) відбудеться спортивне експо, де всі зареєстровані учасники зможуть отримати стартові пакети учасників марафону, а також можливість відвідати понад 30 виставкових зон компаній спортивної індустрії.

Нагадаємо, що Харківський міжнародний марафон - це щорічний марафон, який в 2013 році внесений до Книги рекордів України як наймасовіший забіг за кількістю зареєстрованих учасників. Траса, по якій проходить марафон, прокладена по центральних вулицях Харкова і охоплює основні пам'ятки міста, а старт і фініш розташовані на одній з найбільших площ Європи - пл. Свободи.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини