Трамвай №26 частково відновив рух
14 грудня 2018 16:17 Оперативна інформація
Трамвай №26 частково відновив рух Рух трамваїв по вул. Матюшенка, вул. Весніна, Бєлгородському шосе, на ділянці від вул. Шевченка до вул. Мироносицької, відновлено з 14 грудня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано із завершенням робіт з реконструкції трамвайних колій по вул. Матюшенка, на ділянці від вул. Шевченка до вул. Челюскінців.

До завершення робіт з капітального ремонту трамвайних колій по пр. Тракторобудівників, на ділянці від вул. Героїв Праці до вул. Бучми, трамвай № 26 курсуватиме наступним чином: Журавлівський гідропарк - вул. Шевченка - ст. метро «Київська» - вул. Матюшенка - вул. Весніна - пл. Першого Травня - вул. Сумська - Білгородське шосе - Лісопарк;

- у міжпіковий час: - вул. Весніна - Парк ім. Горького.

Також з 17 грудня буде відновлено рух спеціальної подачі трамвая №26, який курсуватиме за маршрутом: 602 м/р - Салтівське шосе - вул. Академіка Павлова - вул. Семиградська - вул. Віринська - ст. метро «Київська» - вул. Матюшенка - вул. Весніна - пл. Першого Травня - вул. Сумська - Білгородське шосе - Лісопарк.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини