Трамваї №12 і 20 тимчасово змінять маршрут
01 червня 2018 17:28 Оперативна інформація
Трамваї №12 і 20 тимчасово змінять маршрут Рух трамваїв по вул. Великій Панасівській, на ділянці від пров. Лосівського до вул. Євгена Котляра, по пров. Лосівському, проїзду Рогатинському з 4 по 12 червня здійснюватиметься за зміненими маршрутами.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з підготовкою до проведення капітального ремонту трамвайних колій по вул. Великій Панасівській.

Рух трамваїв по вул. Великій Панасівській буде заборонено згідно з наступним графіком: з 9:00 до 16:00 4 червня, а також щодня з 22:00 до 5:00 з 5 по 12 червня. Маршрути трамваїв на цей час зміняться наступним чином:

- трамвай №12: розворотне коло «Південний вокзал» - вул. Євгена Котляра - вул. Велика Панасівська - Новоіванівський міст - узвіз Клочківській - пр. Незалежності - вул. Трінклера - вул. Маяковського - вул. Мироносицька - пл. Першого Травня - вул. Сумська - Білгородське шосе - розворотне коло «Лісопарк»;

- трамвай №20: розворотне коло «Південний вокзал» - вул. Євгена Котляра - вул. Велика Панасівська - Новоіванівський міст - вул. Клочківська - пр. Перемоги.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини