Тимчасово відключати опалення будуть також у міських школах і дитсадках
13 березня 2015 14:19 ЖКГ
Тимчасово відключати опалення будуть також у міських школах і дитсадках Графік тимчасового відключення опалення, введений КП «Харківські теплові мережі», передбачений також для харківських шкіл і дитячих садків.

Про це сьогодні, 13 березня, повідомив головний інженер підприємства Євген Зінченко. За його словами, за час відключення опалення будівля не встигає охолодитися, і діти не відчувають змін.

«Ми знижуємо температуру на певний час, але за рахунок акумуляції тепла будівля не охолоджується. До того ж, самі завідуючі просять зменшити температуру теплоносія. В цілому, ніхто не хоче платити зайві гроші», - зазначив Євген Зінченко.

Також він повідомив, що у вихідні дні в школах і дитсадках будуть підтримувати певний режим опалення. Включати тепло на повну потужність будуть з 22:00 неділі, щоб нагріти будівлі до приходу дітей.

Крім того, тимчасово відключати опалення будуть і в харківських лікарнях. Євген Зінченко підкреслив, що в установах, в яких встановлені автономні котельні, а серед них і медустанови, можуть самі регулювати температуру теплоносія. «У лікарнях є спецприлади, і персонал за розпорядженням головлікаря самостійно регулює температуру в будівлі», - зазначив головний інженер ХТС.

Нагадаємо, в Харкові з 12 березня у зв'язку з підвищенням температури зовнішнього повітря введений графік групового регулювання опалення. Графік вводиться при стійкій середньодобовій температурі зовнішнього повітря 6 градусів тепла і вище. Відключення тепла проводиться в три черги з 8:00 до 20:00, але не менш, ніж на 4 години, залежно від температури зовнішнього повітря.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини