Територію колишнього «Космомістечка» відремонтують до 1 грудня
22 жовтня 2015 11:43 Інфраструктура
Територію колишнього «Космомістечка» відремонтують до 1 грудня Капітальний ремонт колишнього дитячого майданчика «Космомістечко» - зеленої зони у пров. Брянському - планується закінчити до 1 грудня.

Про це сьогодні, 22 жовтня, повідомив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін.

За його словами, на сьогоднішній день у зеленій зоні практично повністю прокладені мережі зовнішнього освітлення, зараз іде формування пішохідних доріжок, установка бордюрів і світильників.

«Через тиждень тут вже буде ввімкнене освітлення. Упевнений, що нам вдасться виконати доручення Харківського міського голови Геннадія Кернеса і повністю закінчити капремонт до 1 грудня», - зазначив Віктор Кітанін.

Нагадаємо, що на території колишнього «Космомістечка» планується облаштувати невелику площу і пішохідні доріжки, уклавши, відповідно, понад 2,1 тис. кв. м асфальтобетонного покриття та близько 1 тис. кв. м плитки, а також оновити бордюри і провести поливальний водопровід. Крім того, на цій території з'являться нові дитячі та спортивні майданчики, у тому числі для гри в петанк, 38 паркових лавок та урн для сміття, 130 світильників, будуть висаджені дерева, облаштовані газони і квіткові клумби.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини