Субсидії в Харкові призначили 53% тих, хто звернувся за ними
19 серпня 2015 15:42 Суспільство
Субсидії в Харкові призначили 53% тих, хто звернувся за ними 53% харків'ян, які звернулися в районні управління праці та соціального захисту населення, призначили субсидії.

Про це сьогодні, 19 серпня, повідомили в Департаменті праці та соціальної політики.

За його даними, в управліннях праці та соціального захисту в опрацюванні знаходиться 101,6 тис. справ щодо оформлення субсидій на житлово-комунальні послуги в місті Харкові. З цієї кількості - 52 тис. справ отримувачів субсидії в минулий опалювальний період, яким після закінчення терміну органи соціального захисту населення здійснюють розрахунок субсидії на наступний період автоматично. Але для проведення такої процедури фахівцям необхідно надіслати запити в усі організації, які згадуються заявником в якості джерела доходів, і запити на підприємства, що надають комунальні послуги, про забезпеченість послугами та своєчасність оплати. Кількість звернень за новим порядком призначення субсидій на сьогодні складає 49,6 тис.

Всього призначено 53,7 тис. справ отримувачів субсидії, що складає 52,8% загальної кількості звернень за субсидією. Кількість справ, за якими надіслані запити в різні установи, - 48,9 тис.

За статистикою, найбільш ефективним у роботі з нарахування субсидій є Орджонікідзевський район, в якому відпрацьовано 83,1% справ, найгірша ситуація в Московському районі, де відпрацьовано 21,7%. При цьому в абсолютних цифрах картина виглядає дещо інакше. Так, до управління праці та соціального захисту населення Адміністрації Орджонікідзевського району з 1 травня звернулося 6 тис. сімей, а у Московського району - 14,5 тис. При цьому фактична кількість одержувачів субсидії в минулий опалювальний період, дані яких необхідно опрацювати і внести в програму, в Орджонікідзевському районі становить 5,6 тис., у Московському районі - 13,7 тис.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини