Стартував новий сезон проекту «Я зможу!»
11 березня 2019 10:14 Спорт
Стартував новий сезон проекту «Я зможу!» 7-й сезон соціального спортивного проекту «Я зможу!» проходитиме з березня по травень.

Для участі в проекті зареєструвалися близько 500 осіб. Вони будуть домагатися цілей у таких напрямках: «Схуднення», «Crossfit», «Танці», «Скелелазіння» і «Бойові мистецтва».

Поки пройшла перша зустріч учасників, на якій вони ознайомилися з графіком тренувань, отримали додаткову інформацію про формат проекту і заходи, які проходитимуть в його межах. У категорії «Схуднення» їх готуватимуть три фітнес-клуби (обмеження по вазі для жінок - від 95 кг, чоловіків - від 100 кг). Традиційно, крім учасників проекту, між собою за кращий результат позмагаються спортцентри.

Учасники категорії «CrossFit» займатимуться в шести кроссфіт-клубах міста, де засвоять нові види силових навантажень. Їхнє основне завдання - навчитися виконувати комплекс вправ за максимально короткий час.

У категорії «Скелелазіння» новачки альпінізму зможуть побороти страх висоти і досягти вершини. Ті, хто зареєструвався в категорії «Бойові мистецтва», зможуть освоїти прийоми дзюдо, ММА змішані бойові єдиноборства і таеквондо ITF, а в категорії «Танці» - ірландські танці і танці на пілоні.

Фінали проекту пройдуть з кінця травня по початок червня.

Зазначимо, що «Я зможу!» - міський проект, завдяки якому на безоплатній основі можна зайнятися спортом і зміцнити здоров'я.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини