Стартував міжнародний мотопробіг «Побратимське колесо»
24 червня 2016 10:21 Міжнародне співробітництво
Стартував міжнародний мотопробіг «Побратимське колесо» Міжнародний мотопробіг «Побратимське колесо» стартував сьогодні, 24 червня, з Харкова.

Проект реалізується Департаментом міжнародного співробітництва Харківської міської ради та харківським мотоциклетним клубом «БМВ Моторрад Клуб Україна».

Як повідомили організатори, цей мотопробіг став продовженням традиції, що виникла в 2010 році, коли Харків за активну міжнародну діяльність і просування ідей європейської єдності отримав найвищу нагороду Ради Європи - Приз Європи. Тоді в рамках проекту «Побратимське колесо» кращі учні харківських шкіл, представники шкільного самоврядування вперше здійснили автобусну поїздку містами-побратимами Харкова.

Цього року «Побратимське колесо» вперше проходить на мотоциклах. У польському місті-партнері Варшаві та німецькому місті-побратимі Нюрнберзі учасники мотопробігу влаштують виставку фотографій сучасного Харкова, проведуть зустрічі в меріях, встановлять контакти з місцевими мотоклубу для подальшої реалізації спільних проектів.

«Наше завдання - донести до жителів наших європейських міст-побратимів, що, незважаючи на складну зовнішньополітичну ситуацію навколо нашої країни і проблеми в двох східних регіонах, Харків - це мирне, безпечне і гостинне європейське місто, яке продовжує розвиватися і завжди готове приймати наших європейських друзів з українською привітністю і гостинністю», - зазначили організатори.

Мотоциклісти відвідають Варшаву, Берлін, Нюрнберг, Грац (Австрія) та інші міста. До Харкова учасники мотопробігу повернуться 7 липня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини