Стартував другий етап реєстрації на турнір «Битва корпорацій»
04 серпня 2017 14:35 Спорт
Стартував другий етап реєстрації на турнір «Битва корпорацій» Триває реєстрація команд на турнір «Битва корпорацій», яка закінчиться 16 вересня.

Як повідомили у Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту, третій сезон корпоративного турніру стартує 23 вересня. Команди змагатимуться в десяти традиційних видах спорту.

Перший етап реєстрації на турнір завершився 1 серпня. Свої заявки на участь подали десять команд: КП «Харківські теплові мережі», «ADIDAS», «Freshline» «Softserve», «Альфа-банк», «Укрсоцбанк», «Novo Abrasive», «Art Lemon», «Владар», «Атлант».

З презентацією нового сезону турніру і календарем змагань можна ознайомитися тут. Зареєструвати свою команду можна на сайті турніру або за тел.: (093) 309-00-99.

Нагадаємо, що «Битва корпорацій» - це спортивний корпоративний турнір, у якому беруть участь спортсмени-аматори, що представляють свою компанію. У 2-му сезоні турніру змагання проходили протягом 10 місяців (з вересня по червень) і були розбиті на два кубки: осінній і весняний. Осінній кубок закінчився у грудні 2016 року і складався з п'яти етапів: міні-гольф, міні-футбол, волейбол, настільний теніс, боулінг. За підсумками перше місце посіли співробітники КП «Харківводоканал», друге місце - команда «Zotti», третє - команда «Adidas». Весняний кубок 2-го сезону турніру теж складався з п'яти етапів: бадмінтон, більярд (чоловіки) + дартс (дівчата), стрітбол, легкоатлетичне багатоборство і пейнтбол. Першими за підсумками кубку знову стали представники КП «Харківводоканал», другими - команда КП «Харківські теплові мережі» й третє місце здобула команда мережі «Freshline».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини