Спортшкола плавання Яни Клочкової отримала статус школи олімпійського резерву
29 жовтня 2014 10:59
Спортшкола плавання Яни Клочкової отримала статус школи олімпійського резерву Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа водних видів спорту Яни Клочкової перейменована в спеціалізовану спортшколу олімпійського резерву Яни Клочкової. Таке рішення прийняли сьогодні, 29 жовтня, на сесії Харківської міської ради. 

Почесний статус харківській спортшколі присвоєно Міністерством молоді та спорту. Тепер установа називатиметься «Міська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з водних видів спорту Яни Клочкової». 

Довідка. Спеціалізована ДЮСШ олімпійського резерву з водних видів спорту Яни Клочкової заснована в 1977 році (колишній плавальний басейн «Піонер», вул. Динамівська, 5а). Сьогодні в спортивній школі працюють відділення плавання, водного поло, стрибків у воду, оздоровчі групи для населення. Спортивна споруда школи має басейн на 25 м, обладнаний 10-метровою вишкою для стрибків у воду, два малих басейни, розрахованих на навчання дітей з однорічного віку, спортивні зали для занять загальною фізичною підготовкою. В установі навчаються понад 800 спортсменів. Вихованці школи займають призові місця на всеукраїнських змаганнях з плавання.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини