Рятувальник, який постраждав на пожежі в Балаклійському районі, буде працювати в службі МНС телефоністом
07 лютого 2013 13:28
Рятувальник, який постраждав на пожежі в Балаклійському районі, буде працювати в службі МНС телефоністом Євгенія Кизименко, який серйозно постраждав під час гасіння пожежі в Балаклійському районі, візьмуть на роботу телефоністом в пожежній охороні.

Про це сьогодні, 7 лютого, в ході підсумкової колегії Головного управління МНС України в Харківській області повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.
 
За його словами, зараз рятувальник  після декількох операцій поправляється, він  знаходиться в «УкрНДІ протезування», де для нього виготовляють протези.
 
«Ми не залишаємо у біді своїх рятувальників - коли трапилося це нещастя, осторонь не залишилися ні міська рада, ні облдержадміністрація. Спільними зусиллями ми подарували Євгену автомобіль з ручним керуванням, і коли хлопець повністю відновиться, він продовжить роботу в органах МНС. Він буде працювати не в Головному територіальному управлінні, а телефоністом у місцевій пожежній охороні», - зазначив заступник голови ХОДА.
 
Нагадаємо, 27 січня 2012 року на гасінні пожежі і порятунку людей у Балаклійському районі пожежний Євген Кизименко, 1980 р.н., отримав значні травми. Рятувальник отримав  опіки 25% поверхні тіла, перелом правої руки, численні травми. 8 лютого йому ампутували ліву гомілку і стопу, пожежному оформлена I група інвалідності. У листопаді 2012 року Харківський міський голова Геннадій Кернес і голова Харківської ОДА Михайло Добкін вручили Євгену Кизименко ключі та документи на автомобіль з ручним керуванням.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини