Рух транспорту на майдані Рози Люксембург тимчасово обмежать
08 травня 2012 19:56
Рух транспорту на майдані Рози Люксембург тимчасово обмежать Рух транспорту на пл. Рози Люксембург обмежать 9-12 травня.

Як повідомили в Департаменті транспорту і зв’язку, це пов’язано з проведенням на майдані всеукраїнського туру «Вболівай з найкращими».

9, 10, 12 травня з 8:00 до 22:00 (у дні монтажу та демонтажу сцени) рух транспорту обмежать на правому боці пл. Рози Люксембург від пров. Банного до вул. Університетської. Рух з боку пл. Конституції та вул. Університетської в бік пл. Пролетарської не перекриватимуть.

Тимчасово автобуси №305е, 231е, 246е, 11е (у зворотньому напрямку до пр. Гагаріна) рухатимуться таким чином: пров. Банний – пл. Пролетарська і далі за маршрутом.

11 травня, у день проведення заходів, з 10:00 до 23:00 перекриють рух транспорту на пл. Рози Люксембург від пров. Банного до вул. Університетської.

Автобуси прямуватимуть в об’їзд цієї ділянки:
№305е: - вул. Вернадського – Червоношкільна набережна – Нетеченська набережна – вул. Конєва - вул. Червоножовтнева – вул. Енгельса – пл. Карла Маркса – вул. Клочківська і далі за маршрутом;
№231е: - пр. Московський -  Червоношкільна  набережна – Нетеченська набережна – вул. Конєва - вул. Червоножовтнева – вул. Енгельса – пл. Карла Маркса і далі за маршрутом;
№246е, 11е: - вул. Вернадського – Червоношкільна набережна – Нетеченська набережна – вул. Конєва - Полтавський шлях і далі за маршрутом.

Автобуси №304е та 115е тимчасово змінять кінцеву та висаджуватимуть пасажирів відповідно на зупинці «вул. Університетська» (коло тролейбусів №3, 5, 6) та «ст.м. «Проспект Гагаріна».

11 травня з 13:00 до 23:00 за зміненими маршрутами також прямуватимуть трамваї:
№3: ст. «Новожанове» – вул. Жовтневої Революції – вул. Конєва – вул. Полтавський шлях – ст. «Залютине»;
№5: вул. Одеська – пр. Героїв Сталінграда – вул. Морозова – вул. Плеханівська – Кінний ринок – пр. Московський – Червоний Промінь – вул. Кошкіна – парк Артема;
№6: ст. «602 м/р» – Салтівське шосе – вул. Академіка Павлова – пр. Московський – пл. Повстання – вул. Кірова – вул. 1-ї Кінної Армії – вул. Жовтневої Революції – вул. Конєва – вул. Полтавський шлях – вул. Червоноармійська – ст. «Південний вокзал».

У цей час тролейбуси №11 рухатимуться таким чином: пр. Дзюби – пр. Ілліча – вул. Китаєнка – пр. Постишева – вул. Володарського – вул. Велика Гончарівська – вул. Конєва – вул. Малиновського – вул. Карла Маркса – вул. Коцарська – Благовіщенський собор.

Крім того, з 8:00 9 травня до 22:00 12 травня не працюватиме паркування на майдані від пров. Банного до пров. Вірменського.

Тур «Вболівай з найкращими» за участю співачки Руслани з 27 квітня проходить у 11 містах України. Мета туру - підтримати культуру вболівання напередодні Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини