Про відключення води харків'яни зможуть дізнаватися з SMS-повідомлень
06 вересня 2018 12:48 ЖКГ
Про відключення води харків'яни зможуть дізнаватися з SMS-повідомлень КП «Харківводоканал» інформуватиме населення про відключення води за допомогою SMS-повідомлень.

Як повідомив сьогодні, 6 вересня, директор Департаменту збуту підприємства Тарас Грущак, ця послуга безкоштовна і вона буде корисною для абонентів у випадках, коли в районі їх проживання проводяться планово-попереджувальні або аварійно-відновлювальні ремонти на мережах. Зазвичай у таких випадках працівники департаменту розклеюють відповідні паперові повідомлення на дошках оголошень біля кожного під'їзду.

«Щоб спростити повідомлення про відключення води, ми пропонуємо всім абонентам повідомити нашому підприємству номери своїх мобільних телефонів, які будуть прив'язані до їхніх особових рахунків. Після цього у випадку планового ремонту людина отримає повідомлення про період відключення води і зможе заздалегідь до цього підготуватися. А у випадку аварійного відключення таке SMS теж прийде вчасно, і абонент буде в курсі всього, що відбувається. Розклеювати паперові повідомлення ми, звичайно, продовжимо, але з SMS-повідомленнями це буде дійсно простіше і зручніше всім», - зазначив Тарас Грущак.

Передати номер свого мобільного телефону можна як особисто через абонентські відділи або виїзні каси Департаменту збуту, так і через інформаційну службу за телефонами: 707-57-57, 757-82-80 (працюють щодня, крім неділі, з 8:00 до 21:00 без перерви).

За словами Тараса Грущака, на переданий номер телефону поширюються вимоги Закону України «Про захист персональних даних», тобто він буде захищений від передачі в треті руки.

Зараз у КП «Харківводоканал» налічується 584 тис. абонентів, з яких 217 тис. вже передали номер свого мобільного телефону підприємства й отримують з його допомогою низку інших послуг.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини