Призначено нового керівника представництва Держави Ізраїль у Харкові
11 серпня 2016 13:08 Міжнародне співробітництво
Призначено нового керівника представництва Держави Ізраїль у Харкові Новим керівником представництва Держави Ізраїль у Харкові - Ізраїльського культурного центру - буде Аліса Лідерман.

Попередній керівник представництва, другий секретар Посольства Держави Ізраїль в Україні Нелі Шульман сьогодні, 11 серпня, представила свою наступницю на зустрічі з першим заступником Харківського міського голови Ігорем Тереховим, а також висловила подяку міській владі за три з половиною роки співпраці.

«Харків - чудове місто, тут працюють люди, які його люблять, і це відчувається. Я вдячна за підтримку, яку отримувала весь цей час. Думаю, Ізраїлю дуже дороге благополуччя України і Харкова, зокрема. І у цього є історичні корені. Нещодавно ми влаштовували виставку про великих ізраїльтян - вихідців з України, які будували Ізраїль. Це той борг, який ми несемо і добре пам'ятаємо. Я завжди з гордістю привозила до Харкова гостей. Думаю, я ще не раз сюди повернуся», - зазначила Нелі Шульман.

Ігор Терехов також подякував їй за спільну роботу.

«Нам вдалося зробити багато позитивного. Думаю, що і подальші перспективи у нас колосальні, і ми набиратимемо обертів, враховуючи, що у нас склалися добрі зв'язки з містом-побратимом Рішон Ле-Ціоном. Думаю, підтримуючи один одного, ми будемо рухатися цим шляхом, і наші зв'язки з Ізраїлем тільки міцнітимуть. А будь-які ініціативи і програми, які з'являтимуться тут у вас у Харкові, ми будемо підтримувати», - підкреслив Ігор Терехов.

У свою чергу другий секретар Посольства Держави Ізраїль в Україні і новий керівник Ізраїльського культурного центру в Харкові Аліса Лідерман запевнила, що продовжить ті починання, якими вже займається представництво.

«Я тільки вчора вперше приїхала до Харкова, але вже знаю, що тут є велика підтримка з боку влади, і для мене це дуже важливо. Ми хочемо просувати як існуючі проекти, так і придумувати нові - для нашого молодіжного клубу, для студентів», - повідомила Аліса Лідерман.

За словами Нелі Шульман, зміна керівництва Ізраїльського культурного центру в Харкові є плановою, а сама вона продовжить роботу в посольстві.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини