Присвоєні звання новим Почесним громадянам Харкова
23 серпня 2015 16:38 Місто
Присвоєні звання новим Почесним громадянам Харкова Рішенням Харківської міської ради звання Почесного громадянина Харкова в 2015 році присвоєно восьми відомим жителям міста, які досягли громадського визнання й успіху в Харкові і за його межами, в знак поваги і визнання їхніх заслуг.

23 серпня Геннадій Кернес вручив відзнаки новим Почесним громадянам Харкова: депутату Харківської обласної ради, заслуженому будівельнику України Науму Водовозову, директору Інституту неврології, психіатрії та наркології Петру Волошину, головному художнику міста Світлані Дуденко, директорці дитячої музичної школи №13 ім. Коляди Зої Колесниковій, директору Інституту проблем машинобудування ім. Підгорного Юрію Мацевитому, заступнику директора з наукової роботи Інституту патології хребта та суглобів ім. Ситенка Володимиру Радченку, колишньому головному редактору газети «Вечірній Харків», заслуженому журналісту України Миколі Соловйову.

Вшановуванням нових Почесних громадян розпочалося урочисте засідання і концерт до Дня міста у Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого. Міський голова привітав присутніх ветеранів, Почесних громадян різних років з 72-ю річницею визволення Харкова від нацизму і Днем міста.

«Силами тих, хто любить наше місто і вірить у нього, Харків відроджується. Традиційно в День визволення ми бажали один одному мирного неба, і тільки сьогодні усвідомлюємо, що це - найголовніше. Зі святом, дорогі харків'яни. Радості, здоров'я вам і вашим рідним, миру нам усім!» - сказав Геннадій Кернес.

Зазначимо, кандидатури Почесних громадян міста Харкова 2015 року були затверджені 10 липня на сесії Харківської міської ради.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини