Президент України високо оцінив розвиток інфраструктури в Харкові
22 серпня 2012 13:17
Президент України високо оцінив розвиток інфраструктури в Харкові Президент України Віктор Янукович дав високу оцінку розвитку і реконструкції Харкова.

Про це він заявив сьогодні, 22 серпня, на нараді з госпактивом області в Харківській облдержадміністрації в рамках офіційного візиту.

Президент зазначив, що в Харкові з'являються нові унікальні об'єкти, які надають зовсім інший вигляд місту. Він наголосив, що пам'ятник Незалежності дуже вдало вписаний в ансамбль пл. Конституції, а ЦПКіВ ім. Горького, закладений ще в радянські часи, «дістав нове життя».

«Усе, що ви робите, заслуговує уваги і поваги. Той самий парк буде ще довго служити харків'янам та гостям міста, центральна частина Харкова змінилася, починають змінюватися на краще й інші райони міста. Безумовно, величезним стимулом для подальшого розвитку Харкова стало проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року», - сказав Віктор Янукович.

Президент зазначив, що під час огляду Харкова він обговорив з міською та обласною владою питання озеленення міста, а також проблеми розвитку спорту в Харкові і питання будівництва й реконструкції спортивних об'єктів та споруд, зокрема стадіону «Динамо».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини